آش ترخینه | آموزش طرز تهیه آش ترخینه دوغ کرمانشاهی | آش ترخینه لرستان | طرز تهیه آش ترخینه با سیرابی
آش ترخینه کرمانشاه
طرز تهیه ترخینه
آش ترخینه لرستان
طرز تهیه ترخینه ایلام
آش ترخینه بروجردی
ترخینه چیست
طرز تهیه قرص ترخینه
طرز تهیه آش ترخینه با سیرابی
دستور آشپزی و طرز پخت آش ترخینه خوشمزه و مجلسی در خانه
ترخینه خشک کرمانشاهی :•: 400 گرم
لپه :•: یک لیوان
هویچ :•: دو عدد متوسط رنده شده
سیب زمینی :•: یک عدد متوسط رنده شده
مرغ :•: 200 گرم
گوجه فرنگی :•: 5 عدد
نمک ، فلفل ، زرد چوبه :•: به مقدار لازم
پیاز :•: یک عدد متوسط
دستور آشپزی و طرز پخت آش ترخینه خوشمزه و مجلسی در خانه
ابتدا در کاسه ای لپه ها را بریزید و سپس آب سرد ( بمقداری که روی لپه ها را کاملا بگیرد )روی آن ریخته و کمی نمک بپاشید و کاسه را در کناری قرار دهید تا بمدت 2 ساعت لپه ها خیس بخورد .
سپس ترخینه خشک را با یک هونگ بکوبید
و یا خرد کنید و با آب آن را شستشو دهید و آب را بیرون بریزید و سپس ترخینه را در کاسه ای بریزید و آب جوش بمقداری روی آن بریزید که کاملا روی آن را بپوشاند و اجازه دهید تا خوب خیس بخورد.
200گرم گوشت مرغ را روی تخته آشپزخانه به هر مدلی که تمایل دارید خرد کنید.هویج ها را با پوست کن یا چاقو پوست بگیرید و بشورید و با رنده آنها را رنده کنید.
پیاز را پوست بگیرید و بشورید و بعد بشکل خلالی برش دهید و در قابلمه ای نسبتا بزرگ (که بعدا تمام موادمان در آن جا بشود )کمی روغن مایع بریزید و زیر حرارت را کم کنید تا روغن داغ شود
سپس پیاز را در روغن بریزید و تفت دهید ،زمانی که پیاز برنگ طلایی در آمد تیکه مرغ ها را به آن بیفزایید و تفت دهید و لپه اگر آب اضافه دارد بیرون بریزید و سپس به مواد درون قابلمه بیفزایید.
سپس هویج و زردچوبه را نیز اضافه کنیدو کاملا مواد درون قابلمه را زیر و رو کنید و کمی تفت دهید آنگاه 4 لیوان آب درون قابلمه بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم مواد به مدت 2ساعت پخته شوند.
اگر لپه شما کمی دیر پخته میشود میتوانید تمامی موادی که ذکر کردیم را در قابلمه بریزید بجز لپه را و لپه را جدا در قابلمه ای کوچک بریزید و اب درون آن ریخته و بگذارید تا بپزد سپس به مواد اضافه کنید.
زمانی که لپه ها پخته بودند نصفی از گوجه فرنگی ها را یا با رنده رنده کنید و یا روی تخته آشپزخانه ریز خرد کنید و سیب زمینی را پوست بگیرید و بشورید و با رنده رنده کنید و با گوجه فرنگی ها به مواد آش بیفزایید و خوب هم بزنید
و سپس در قابلمه را بگذارید و پس از گذشت 15دقیقه ترخینه و آب جوشی که در آن ریخته بودیم (در قبل اشاره کردیم)را درون قابلمه بریزید و هم بزنید تا کاملا ترخینه ها از یکدیگر باز شوند
و در قابلمه را بگذارید تا 30دقیقه دیگر،سپس باقی گوجه ها را نیز یا رنده کنید ویا خرد کنید و به آش اضافه کنید و در قابلمه را نیمه باز قرار دهید و حرارت همچنان ملایم باشد تا آش خوب پخته شود.
زمانی که برای جا افتادن کامل آش نیاز است چیزی بین 3الی 4ساعت است،که هر چه این زمان بیشتر شود آش حسابی جا می افتد و غلیظ تر میشود.
نمک و فلفل آش را به مقدار دلخواهتان بپاشید و زیر آش را خاموش کنید و با پیاز و سیر داغ آن را تزئین کنید و اینآش ترخینه کرمانشاهی خوش طعم را نوش جانتان کنید.
آش ترخینه کرمانشاه
طرز تهیه ترخینه
آش ترخینه لرستان
طرز تهیه ترخینه ایلام
آش ترخینه بروجردی
ترخینه چیست
طرز تهیه قرص ترخینه
طرز تهیه آش ترخینه با سیرابی