دانلود، عکس جدید 97 ،فیلم کلیپ 2018

دانلود مولودی و مداحی ،خبر ،عکس جدید، فیلم ،آهنگ، سرگرمی، ورزشی، رمضان 97، کلیپ

دانلود، عکس جدید 97 ،فیلم کلیپ 2018

دانلود مولودی و مداحی ،خبر ،عکس جدید، فیلم ،آهنگ، سرگرمی، ورزشی، رمضان 97، کلیپ

دانلود فیلم فوران آتشفشان دهانه قله دماوند اسفند 95 | مواد مذاب در آتش فشان دماوند

دانلود فیلم فوران دهانه آتش فشان در قله دماوند + فیلم 

تصاویری از خروج گاز گوگرد در دهانه آتش فشان دماوند اسفند 95 ، احتمال وقوع پرتاب مواد مذاب در قله کوه دماوند اسفند 1395 ، خطر پرتاب مواد مذاب از دهانه اتشفشان دماوند ، خروج مواد مذاب از دهانه قله آتشفشان دماوند ،فیلم و صوت تصاویری از خروج گاز گوگرد در دهانه کوچک آتش فشان دماوند . لینک مستقیم دانلوخروج دود غلیظ ازدهانه کوه اتشفشانفیلم اسفند 95 + فیلم.

فیلم دهانه قله دماوند و فعال شدن آتشفشان دماوند اسفند 95

فیلم دهانه قله دماوند و فعال شدن آتشفشان دماوند 12 اسفند 95

فیلم دهانه قله دماوند و فعال شدن آتشفشان دماوند ۱۲ اسفند ۹۵

آتش فشان دماوند

مای پسکس لاو به نقل از میزان : فیلم دهانه قله دماوند و فعال شدن آتشفشان دماوند که تصاویری از دهانه آتش‌ فشان قله دماوند روز پنجشنبه ۱۲ اسفند ۹۵۵ دو کوهنورد حاضر می‌ گویند برای اولین بار است که می‌ بینند از دماوند ذرات مواد مذاب داغ خارج مى‌ شود.

مهدی زارع مدیر گروه زلزله شناسی مهندسی پژوهشگاه زلزله شناسی ایران: تکذیب فعال شدن دوباره آتشفشان دماوند خطری شهروندان را تهدید نمی کند.

طی روزهای گذشته فیلمی در فضای مجازی منتشر شده که نشان می‌دهد آتشفشان دماوند پس از سالها بار دیگر فعال شده است.

در فیلم منتشر شده که گفته می‌شود از سوی دو کوهنورد گرفته شده، اعلام می‌شود که آتشفشان دماوند فعال شده و گدازه‌هایی از آن خارج و می‌تواند خطراتی را برای شهروندان داشته باشد.

پس از انتشار این فیلم هشدارهایی در رابطه با خطر آتشفشان دماوند  برای شهروندان و همچنین احتمال فعال شدن برخی گسل‌های پایتخت هشدارهایی در فضای مجازی منتشر شد.

این در شرایطی است که در حال حاضر آتشفشان دماوند فعال نشده و طبق نظر کارشناسان تنها برخی بخارات از دهانه آتشفشان خارج می‌شود که این موضوع نیز بسیار طبیعی است.

کارشناسان فعال در حوزه زلزله شناسی ایران معتقد هستند که مباحث مطرح شده در فیلم منتشر شده بیشتر داستان پردازی بوده و چنین چیزی صحت ندارد.

بر همین اساس اعلام شده است که آتشفشان دماوند از نوعی نیست که بخواهد از دهانه آن مواد مذاب خارج شود و تنها برخی بخارات از دهانه این کوه خارج می‌شود.


دانلود فیلم

  

  


تصاویری از خروج گاز گوگرد در دهانه کوچک آتش فشان دماوند را مشاهده می کنید.


دانلود با لینک مستقیم


تکذیب فعال شدن دوباره آتشفشان دماوند/خطری شهروندان را تهدید نمی کند + فیلم

خبرگزاری میزان- فعال شدن دوباره آتشفشان دماوند از سوی کارشناسان و پژوهشگران زلزله شناسی ایران تکذیب شد.


عکس خبر تکذیب فعال شدن دوباره آتشفشان دماوند/خطری شهروندان را تهدید نمی کند + فیلم

تکذیب فعال شدن دوباره آتشفشان دماوند/خطری شهروندان را تهدید نمی کند + فیلم

آتشفشان دماوند به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، طی روزهای گذشته فیلمی در فضای مجازی منتشر شده که در آن ادعا میشود آتش فشان دماوند پس از سالها بار دیگر فعال شده است. 


در فیلم منتشر شده که گفته می شود از سوی دو کوهنورد گرفته شده، اعلام می شود که آتشفشان دماوند فعال شده و گدازه هایی از آن خارج و می تواند خطراتی را برای شهروندان داشته باشد.


پس از انتشار این فیلم هشدارهایی در رابطه با خطر آتشفشان دماوند برای شهروندان و همچنین احتمال فعال شدن برخی گسل های پایتخت هشدارهایی در فضای مجازی منتشر شد.


این در شرایطی است که در حال حاضر آتشفشان دماوند فعال نشده و طبق نظر کارشناسان تنها برخی بخارات از دهانه آتشفشان خارج می شود که این موضوع نیز بسیار طبیعی است.


کارشناسان فعال در حوزه زلزله شناسی ایران معتقد هستند که مباحث مطرح شده در فیلم منتشر شده بیشتر داستان پردازی بوده و چنین چیزی صحت ندارد.


بر همین اساس اعلام شده است که آتشفشان دماوند از نوعی نیست که بخواهد از دهانه آن مواد مذاب خارج شود و تنها برخی بخارات از دهانه این کوه خارج می شود.


در همین رابطه مهدی زارع مدیر گروه زلزله شناسی مهندسی پژوهشگاه زلزله شناسی ایران به خبرنگار میزان گفت: کوه دماوند از جمله آتشفشانهایی است که تظاهرات فعال داشته و به طور دائم بخاراتی از آن خارج می شود.


وی افزود: طی سالهای گذشته نیز بارها این اتفاق افتاده است اما این موادی که از دهانه کوه خارج می شود مواد مذاب نیستند.


همچنین محمود فاطمی عقدا رئیس سابق مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن و پژوهشگر زلزله در رابطه با وضعیت حال حاضر آتشفشان دماوند به خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان گفت: آتشفشان دماوند از نوع آتشفشانهایی نیست که دارای مواد مذاب باشد بلکه تنها بخاراتی از دهانه این آتشفشان خارج می شود.


وی افزود: این آتشفشان به هیچ وجه مواد مذاب نداشته و فیلمی  که از سوی دو کوهنورد منتشر شده است تنها نشان دهنده خروج بخار از دهانه آتشفشان دماوند است.


خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان برای پی بردن به واقعیت ماجرا با برخی از پژوهشگران عرصه زلزله شناسی مصاحبه هایی را داشته است که می توانیددر ادامه بخوانید.

تحقیق انجام شده درباره قله دماوند  

تکذیب فعال شدن دوباره آتشفشان دماوند/خطری شهروندان را تهدید نمی‌کند

مهدی زارع در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان گفت: آتشفشان دماوند در شمال ایران ودر فاصله حدود 60 کیلومتری پایتخت قرار گرفته است.


وی افزود: این آتشفشان دربخش مرکزی رشته کوه البرز به صورت مخروط آتشفشانی مرکب شواهدی از خروج بخار و گازهای آتشفشانی را نشان می دهد.


مدیرگروه زلزله شناسی مهندسی پژوهشگاه زلزله شناسی ایران با اشاره به همیشگی بودن تظاهرات آتشفشان دماوند تصریح کرد: بخاراتی که از آتشفشان دماوند خارج می شود، همیشگی بوده و طی سالهای گذشته بارها این مورد مشاهده شده است.


زارع ادامه داد: 8 سال پیش نیز گزارش هایی مبنی بر خروج برخی مواد مذاب از دهانه آتشفشان دماوند منتشر شد، اما آن زمان نیز مشخص شد که مواد خارج شده از نوع بخارات بوده اند.


وی با بیان اینکه بخارهای خارج شده گاه به صورت شدید از دهانه آتشفشان خارج می شوند، خاطر نشان کرد: خروج بخارات از دهانه آتشفشان گاه شدید و گاه خفیف است و این بار به نظر می رسد که این بخارات به صورت شدید از دهانه آتشفشان خارج شده اند.


مدیر گروه زلزله شناسی مهندسی پژوهشگاه زلزله شناسی ایران اخبار منتشر شده مبنی بر فعال شدن دوباره آتشفشان دماوند را تکذیب کرد و گفت: اطلاعاتی که در فیلم منتشر شده از سوی دو کوهنورد به مخاطبان ارائه می شود بیشتر داستان پردازی بوده و به هیچ وجه واقعیت ندارند.


فاطمی عقدا : خروج مواد مذاب از دهانه آتشفشان دماوند صحت ندارد/ خارج شدن بخارات طبیعی است

دماوند

محمود فاطمی عقدا در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان گفت: آتشفشان دماوند از نوع آتشفشان هایی نیست که مواد مذاب از درون آن خارج شود.


وی افزود: آتشفشان دماوند از نوع آتشفشان های فعالی است که مواد مذاب ندارند.


رئیس سابق مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن با اشاره به خروج همیشگی برخی بخارات از دهانه آتشفشان دماوند اظهار کرد: خروج بخارات از دهانه آتشفشان دماوند درموارد متعدد گزارش شده و اگر قرار بود از دهانه این آتش فشان مواد مذاب خارج شود این خروج با برخی تحولات همراه خواهد بود.


فاطمی عقدا ادامه داد: این تحولات می توانست مواردی از جمله لرزش های کوچک و متوسط باشد اما تاکنون چنین چیزی گزارش نشده است.


وی در خصوص حواشی مطرح شده پیرامون خروج گدازه از دهانه آتش فشان دماوند، تصریح کرد: اگر قرار بود آتشفشان دماوند فعالیت مجدد داشته باشد و مواد مذاب از درون آن خارج شود این فعالیت با شکسته شدن دهانه آتشفشان همراه می شد اما اکنون شاهد این اتفاق نیستیم.


این پژوهشگر زلزله شناسی تاکید کرد: طبق بررسی های صورت گرفته طی ماه های اخیر هیچ مواد مذابی از دهانه آتشفشان دماوند خارج نشده است.


آخرین بررسی مقدماتی وضعیت امروز آتشفشان دماوند

آتشفشان دماوند

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، مهدی زارع، استاد پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله در پژوهشی تحت عنوان " بررسی مقدماتی وضعیت امروزی آتشفشان دماوند با توجه به لرزه خیزی و سایر پارامترهای ژئوفیزیکی" به وضعیت امروز آتشفشان دماوند پرداخته است.


چکیده این پژوهش به شرح ذیل است:  


آتشفشان دماوند در شمال ایران در فاصله حدود 60 کیلومتر( فاصله هوایی) از تهران قرار گرفته است. این آتشفشان در بخش مرکزی رشته کوه البرز بصورت مخروط آتشفشانی مرکب شواهدی از خروج بخار و گازهای آتشفشانی را نشان می دهد که قرارگیری در میان روندهای ساختاری موجود حاکی از اهمیت دماوند در این بخش از البرز است. علاوه بر این خروج گازهای فراوان در بازه زمانی آذرماه سال 1385 تا اردیبهشت 1386 معرف تغییراتی در منطقه می باشد. از سوی دیگر قرارگیری دماوند در نزدیکی مناطق پرجمعیتی مانند تهران اهمیت بررسی و مطالعه این سیستم را صد چندان می کند. از اینرو این آتشفشان از جنبه های مختلف مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت تا آنومالی های احتمالی مورد پایش قرار گیرد. 


نتایج حاصل از این مطالعه به شرح زیر است:


بررسی زمینساخت و لرزه زمین ساخت آتشفشان دماوند نشان از وجود سیستم تراکشش در این بخش از البرز دارد همچنین وجود گسلهای مهمی مثل مشا، شمال البرز نشانه ای از اهمیت و ارتباط این ساختارها با این آتشفشان دارد. به گونه ای که تغییرات تنش در منطقه در ارتباط با هر یک از این ساختارها می تواند رژیم حاکم بر منطقه را تغییر دهد.

توزیع زمین لرزه های تاریخی در شعاع 50 کیلومتری آتشفشان دماوند روندی شمالی - جنوب را نشان می دهند. منطقه آتشفشانی دماوند را می توان تحت تاثیر گسل مشا دانست و با توجه به اینکه نیمه شرقی گسل مشا فعالیت بیشتری دارد، قرارگیری این زمین لرزه ها در شرق دماوند و نیمه شرقی گسل مشا قابل توجیه است. توزیع زمین لرزه های دستگاهی نیز از روند گسل ها منطقه تبعیت می کند.

بررسی تغییرات فاکتور Q در منطقه البرز مرکزی نتایجی را به دنبال داشت. با توجه به روند لرزه خیزی ایپک ( وقوع زمین­ لرزه 1962بوئین­زهرا) و انطباق آن با روند تغییرات (کاهش) Q در راستای یاد شده، و دیده نشدن چنین روندی در محدوده آتشفشان دماوند می­توان اینطور بیان نمود که روند لرزه­خیزی مهمی در محدوده قله آتشفشانی دماوند قابل مشاهده نیست. به هر حال روندهای فعال لرزه­زا در اطراف این آتشفشان قابل مشاهده­اند و از سوی دیگر در ناحیه غرب آتشفشان دماوند چنین محدوده فعالی (مشاهده کاهش Q در غرب قله) دیده می­ شود. بنابراین آتشفشان دماوند در محدوده کلی فعال ساختاری البرز مرکزی قرار گرفته است.


 آرایش خطی گروهی از چشمه ها (در جنوب، جنوب خاور وجنوب باختر قله دماوند) واقع شده در راستای روندهای ساختاری و متمرکز در پهنه های خرد شده با چگالی بالای شکستگی نشان دهنده اهمیت این دسته از چشمه ها به عنوان پیش نشانگر در ثبت تحرکات ساختاری و زمین لرزه است. همچنین اندازه گیری درجه حرارت در 26 حلقه گمانه در منطقه اکتشافی دماوند بیانگر شیب و جریان حرارتی ناهمگن با ناهنجاری مثبت در منطقه دارد.


 تحلیل مولفه های مغناطیسی با استفاده از روش های غیرخطی (توزیع فرکتال)، امکان شناسائی ساختمان های گسلی را بر حسب تغییرات فابریک مغناطیسی فراهم کرده که در مقایسه با روش های معمول، الگوی متمایزی از شاخص لرزه خیزی منطقه به دست می دهد.


با وجود این مسئله که مطالعه انجام شده شرایط اضطراری را برای آتشفشان دماوند نشان نمی دهد اما این نکته پوشیده نیست که در بسیاری از قسمت ها کمبود اطلاعات موجود نتیجه گیری قطعی را دشوار می ساخت که این امر اهمیت بررسی های تکمیلی را در این منطقه آشکار می سازد.


بررسی آتشفشان دماوند از دو دیدگاه می تواند ضروری باشد. دیدگاه اول به اهمیت خود دماوند به عنوان سیستمی که فوران آن خطرات بسیاری را برای منطقه ایجاد می کند توجه دارد و دیدگاه دوم با دید گستره تر به نقش آن در یک سیستم زمین ساختی فعال و احتمال اثر فعالیت های سامانه آتشفشانی دماوند در تحریک و چکانش جنبش در گسل های بنیادی البرز مرکزی و جنوبی، به ویژه گسل مشا و شمال تهران، و در نتیجه اهمیت آن در اثر گذاری غیر مستقیم بر رخداد یک زمین لرزه مخرب در محدوده و نزدیکی شهر تهران و شهرستانهای استان تهران و شهرهای مرکزی استان مازندران مربوط می شود.


همان طورکه در شکل نیز قابل مشاهده است قرارگیری این سیستم در کمربند چین و تراست فعال البرز در مجاورت گسل های فعال اهمیت انجام مطالعات تکمیلی را در این منطقه صد چندان می کند. از آنجائیکه این مجموعه به عنوان سیستمی مرتبط با هم فعالیت می کند تغییر در رژیم زمین ساختی حاکم بر منطقه می تواند باعث فعال شدن ساختارهای مختلف منطقه و از جمله دماوند شود. مشابه این متد در آتشفشان های Hawaiiو Kilaueu (1959-2000)و ( Collombet et al. 2003) katla بررسی شده است.


بنابراین پایش دائمی دماوند می تواند تا حدودی معرف تغییرات زمین ساختی منطقه البرز مرکزی باشد، منطقه ای که به لحاظ جمعیتی از درصد جمعیت بالائی برخوردار است. به عبارت دیگر پاسخ گوئی به این سوال که "آیا فعالیت دماوند می تواند رژیم زمین ساختی حاکم بر منطقه را به گونه ای تغییر دهد که باعث فعال شدن گسلهای مهم منطقه و به دنبال آن زمین لرزه های مخرب در منطقه البرز شود؟" از اهمیت بالائی برخوردار است.


بنابراین سرمایه گذاری مناسب در این زمینه می تواند دماوند را از تهدیدی همیشگی و خاموش خارج سازد.


از این رو اقدامات زیر می تواند در این زمینه راه گشا باشد:


* نصب شبکه های لرزه نگاری دائم و دقیق برای پایش تغییرات لرزه این سامانه


* نصب شبکه مغناطیس سنج به منظور بررسی آنومالی های جزئی و احتمالی این سامانه


* پایش دائم میزان عناصر چشمه های آب گرم منطقه و همچنین گازهای آتشفشانی و انطباق آن با لرزه خیزی منطقه

* بررسی دائم تصاویر ماهواره ای به روز شده در محدوده ای وسیع تر از آتشفشان دماوند به منظور بررسی تغییر شکل های احتمالی


منابع : mypixlove.blogsky.com  ،  mizanonline.ir

فوران دهانه آتش فشان در قله دماوند 

تصاویری از خروج گاز گوگرد در دهانه کوچک آتش فشان دماوند فیلم  

فوران دهانه آتش فشان در قله دماوند - آپارات

فوران دهانه آتش فشان در قله دماوند فوران آتشفشان, تصاویری از خروج گاز گوگرد دردهانه کوچک آتش فشان دماوند را مشاهده می کنید.

احتمال فوران آتشفشان کوه دماوند 

دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ قله دماوند از نظر محاسبات سن و سالی زمین شناسی، کوه جوانی است ا افزایش چشمگیر آلودگی تهران و پرتاب مواد مذاب و سنگ های کوه خواهد شد. بخارهای آتشفشان دماوند  دهانه دماوند

دانلود فیلم فوران آتشفشان دهانه قله دماوند اسفند 95 ، مواد مذاب در آتش فشان دماوند

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.